Misschien vraagt u zich af waarom uw bedrijf verrast wordt door onvoorziene kwaliteitsproblemen, overschrijdingen van budget- en/of planning.IDECI en CADAC leggen het uit in een reeks van drie interactieve webinars over Complexiteit en Digitalisering.Toenemende complexiteit en digitalisering zijn onstuitbare trends. Hoe gaat uw bedrijf daar mee om? Meegesleurd in de informatie tsunami? Of neemt u het roer in eigen hand? In dit 3e webinar komen strategieën en oplossingen aan bod voor de digitale transitie

A short section of a webinar series about complexity and digitization.
What makes a product complex? And what has digitization to do with it?

IDECI’s missie, visie en oplossingen

Techniek dient de mens! Functie is leidend boven vorm, en technologie is slechts een middel om waarde te creëren.

IDECI’s missie is het om het gat tussen de verschillende technische disciplines te overbruggen. Wanneer de functionaliteit van een machine of installatie is de gemene deler is, dan is een multi-disciplinaire aanpak noodzakelijk om maximaal waarde te creëren voor de gebruiker van de technologische oplossing.

IDECI’s mission, vision and solutions

We believe, that technology is there to serve humanity. Function is leading over form, and technology is just a means to create value.

IDECI’s mission is to bridge the gap between the different technical disciplines. Where function is leading and the common denominator, a true multi-disciplinary approach is needed to create maximum value to the user.